Bungkusan Hongze
Bungkusan Hongze
spanduk bungkusan
spanduk bungkusan
imgtitle

Wilujeng sumping KaShantou Hongze

kalayan cinta & dedikasi

Shantou Hongze Impor sareng Ékspor Co., Ltd. nyaéta perusahaan profésional anu kalibet dina perdagangan impor sareng ékspor produk bungkusan, fokus dina nyayogikeun jasa desain sareng produksi pikeun sababaraha merek sareng pabrik tina sababaraha jinis bungkusan fleksibel plastik.

Kantor kami aya di Shantou, di dieu mangrupikeun pusat suplai bahan bungkusan, tim R&D kami bakal nyayogikeun solusi bungkusan anu langkung profésional, komitmen pikeun janten pamimpin industri bungkusan Cina.

diajar deui

Warta Urang

Pilihan Sareng Kapercayaan Anjeun mangrupikeun Hadiah Anu Pangsaéna pikeun Kami.

Produk Kami

Kami utamana ngurus film komposit, pilem tiis-sealing, rupa-rupa kantong, bungkusan vakum, tas retort, kantong samping-disegel, kantong tengah-disegel, kantong seleting, kantong kertas, kantong segel dalapan sisi, spout pouch, ngawangun. kantong, kotak kertas, timer napel jsb.

  • Sertipikat bungkusan Hongze
  • Pabrik manufaktur bungkusan (4)
  • Pabrik manufaktur bungkusan (3)
  • Pabrik manufaktur bungkusan (5)
  • Pabrik manufaktur bungkusan (7)
  • Pabrik manufaktur bungkusan (8)
  • Pabrik manufaktur bungkusan (2)
  • Pabrik manufaktur bungkusan (1)
  • Produksi kantong bungkusan
  • Produksi kantong bungkusan
  • Pabrik bungkusan (9)
  • Angkutan kantong bungkusan
  • Ruang sampel bungkusan (1)
  • Ruang sampel bungkusan (2)

Ngeunaan Hongze

Hongze boga kajembaran indepth & strategis gawé babarengan jeung imah jeung babaturan mancanagara.Urang bakal mastikeun abide ku prinsip koperasi jeung sumanget kontrak pikeun nyieun vales inti pikeun gawé babarengan jangka panjang antara dua sisi terus-terusan.

  • Simkuring boga tim kalawan pangaweruh profésional sarta kaahlian dagang

    Tim

    Simkuring boga tim kalawan pangaweruh profésional sarta kaahlian dagang
    diajar deui
  • Narékahan pikeun janten mitra anu paling sugema.

    gol

    Narékahan pikeun janten mitra anu paling sugema.
    diajar deui
  • Integritas basis, Kakuatan Kahiji, Wholeheartedly pikeun konsumén

    Visi

    Integritas basis, Kakuatan Kahiji, Wholeheartedly pikeun konsumén
    diajar deui